Rizeli Minikler Filistin için harçlıklarını bağışladı

Rizeli Minikler Filistin için harçlıklarını bağışladı

FENER ÇAYKUR CAMİİ KUR'AN KURSU MİNİKLERİ , FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA HARÇLIKLARINI GÖNDERDİ

Fener Çaykur Camii Kur’an Kursu Minikleri, Filistinli Çocuklara Yardım İçin El Ele!

Rize'nin sevgi dolu minikleri, Fener Çaykur Camii Kur’an Kursu'nda bir araya gelerek harçlıklarından biriktirdikleri paraları Filistinli çocuklara ulaştırmak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi'ne bağışladılar.

20240117-192244.jpg

4-6 yaş arası minik öğrenciler, hayırseverlik duygularını erken yaşta öğrenme ve paylaşma bilinci kazanma amacıyla kumbaralarında biriktirdikleri paraları, Filistinli kardeşlerine yardım eli uzatmak için harekete geçtiler. Bu güzel inisiyatif, küçük yaşlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularını aşılamayı hedefliyor.

Fener Çaykur Camii Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi'ne teslim ederek, Filistinli çocuklara umut olmak için katkıda bulundular. Bu anlamlı yardım kampanyasıyla minikler, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını pekiştirerek, dünya genelinde birçok yerde ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmanın önemini öğrenmiş oldular.

Bu güzel girişimi destekleyen Fener Çaykur Camii Kur’an Kursu yönetimi ve öğrenci velileri, miniklerin toplumsal sorumluluk bilinci kazanmalarını teşvik ediyor. Filistinli çocuklara ulaştırılacak yardımlar, sevgi dolu minik ellerin büyük bir iyilikte bulunma arzusunu yansıtıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.