Rizeli Dağcı Mehmet Şahin Akülü Arabaya Kavuştu

Rizeli Dağcı Mehmet Şahin Akülü Arabaya Kavuştu

3 Ocak 2013'te Tırmandığı tepede kaya düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren Çamlıhemşinli profesyonel dağcı Mehmet Şahin hayat mücadelesini kazanmıştı.

Rizeli Endüstriyel dağcı Mehmet Şahin, Erzurum'un İspir ilçesinde, 3 Ocak 2013'te bir grup arkadaşıyla baraj inşaatı için yamaçta kaya temizliğine başladı. Bu sırada zirveden kopan kaya parçası Şahin'in başına isabet etti. Kaskı parçalanan ve yamaçta asılı kalan dağcı, 2,5 saat sonra kurtarılarak Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren ve 4,5 ay yoğun bakım ünitesinde uyutulan Şahin, konuşma ve yürüme yetisini kaybetti. Doktorların bir daha ayağa kalkmasının zor olacağını söylediği dağcı, geçirdiği bir dizi ameliyatlar ve uygulanan fizik tedavi süreçleri sonunda 6,5 yıl aradan sonra azda olsa yeniden ayağa kalkmıştı..

mehmet-sahin-12.jpg

Yürüme Zorluğu Çeken Mehmet Şahin'e Akülü Araba 

Gençlik ve Spor Eski Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak tarafından gönderilen Akülü Tekerlekli Sandalye  Çamlıhemşin Kaymakamı Hakan ÖZNAY ve Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu tarafından Mehmet Şahin'e Teslim edildi..

elektirki-sandalye-1.jpg

Akülü arabası teslim edilen Mehmet Şahin sevince boğularak şunları söyledi ;  Biraz olsun gecebileceğim için çok mutlu oldum ve herkese çok teşekkür ederim dedi.  

elektirki-sandalye-12.jpg

 

MEHMET ŞAHİN  - VİDEO

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.