Rize'deki taksi dolmuşlarına mahalle otobüslerine akıllı kart sistemi geliyor

RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN, HALK OTOBÜSLERİNE, TAKSİ DOLMUŞLARINA VE MAHALLERE ÇIKAN OTOBÜSLERE AKILLI KART SİSTEMİNİN GELECEĞİNİ DUYURDU

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Bu Sabah Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutlayan Başkan Metin, Kentte Tamamlanan Ve Devam Eden Çalışmalarla İlgili De Açıklamalarda Bulundu. Kentsel Dönüşüm Çalışmalarından  Alt Yapı Çalışmalarına, Sosyal Tesislerden Dere Islahlarına Ve Sosyal Ve Kültürel Çalışmalara Kadar Bir Çok Konuda Bilgi Veren Başkan Metin, Göreve Geldikleri Günden Bu Yana Ekip Olarak Rize İçin Tüm Gayretleriyle Çalıştıklarını İfade Etti.

rahmi-metin.jpeg

BAŞKAN METİN, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
YAPILAN VE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPTI

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Ulusal ve Yerel basın mensuplarıyla Rize Belediyesi Alipaşa Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Metin, şehirde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında konuştu.


METİN: “ULAŞIMLA İLGİLİ ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”
Şehrin ulaşımıyla ilgili sorunları bildiklerini ifade eden Başkan Metin bununla ilgili de ciddi çözümlerinin olduğunu söyledi.


AKILLI KART SİSTEMİ GELİYOR
Başkan Rahmi Metin, halk otobüslerine, taksi dolmuşlarına ve mahallere çıkan otobüslere akıllı kart sisteminin geleceğini duyurdu.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.