Rize'de Sıra gecesinde güzel anlar yaşandı

Rize'de Sıra gecesinde güzel anlar yaşandı

RİZE'DEKİ TÜRK TELEKOM GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, SIRA GECESİ ETKİNLİĞİNDE DİYAR DİYAR TÜRKÜLER İLE İZLEYİCİLERİ COŞTURDU

Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen sıra gecesinde unutulmaz bir performans sergiledi. Müzik öğretmeni Furkan Alper Topal'ın yönetiminde sahne alan 8 öğretmen ve 36 öğrenci, Anadolu'nun dört bir yanından seçtikleri türkülerle dinleyicilere müzikal bir yolculuk yaşattı.

sira-gecesi-rize-1.jpeg

Okul Müdürü Mehmet Kanbur, etkinliğin sadece bir eğlence değil, aynı zamanda kültürün ve geleneğin gelecek nesillere aktarılması amacını taşıdığını belirtti. Kanbur, öğrencilerin sahnede gösterdikleri performansın gurur verici olduğunu ve katılımın yoğunluğundan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

sira-gecesi-rize-12.jpeg

Öğrenciler ise geceye hazırlanırken yaşadıkları yorgunluğu, sahnede aldıkları coşku ve mutlulukla unuttuklarını dile getirdiler. Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ofluoğlu, Şube Müdürleri Selçuk Torpil ve Mehmet Kibaroğlu ile birlikte çeşitli davetliler ve vatandaşlar da katıldı.

sira-gecesi-rize-14.jpeg

HABER RESİMLERİ: YASEMİN ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.