RİZE'DE ÖZEL DURUMLU ÇOCUĞUN 14.YAŞ GÜNÜNDE HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

RİZE'DE ÖZEL DURUMLU ÇOCUĞUN 14.YAŞ GÜNÜNDE HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

BİR BABANIN SESİ OLDULAR VE ÖZEL DURUMLU ÇOCUĞUN 14.YAŞ GÜNÜNDE HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

 Rize Engelsiz Yaşam Derneği , Rize Engelli Meclisi ,Rize Offroad Spor Kulübü Derneği ve Rize Müftülüğü Engelli Koordinatörü Derepazarı Beştepe Köyünde bulunan ikiz kardeşler Yasin ve özel durumlu Yüşa'ya unutmayacakları bir doğum günü sürprizi yaptı. Sürpriz sonrası offroad donanımlı araçlar ile çocukları köy meydanında gezdirerek yeni yaşlarına Yüşa nın hayali gerçekleştirilerek girdirdiler...

Bu anlamlı etkinliğe öncülük eden Yasemin Özçelik yaptığı açıklamada
;
Bir babanın sesi olduk ve bir içten gülüş uğruna düştük yollara,İstanbul'dan aradı bizi baba özel gereksinimli çocuğu olduğunu korona sebebiyle izinlerini kullandığı için çay sezonunda ailesinin yanında olamadığını ve ikizlerinin doğum günü olduğunu ve yüşa nın mutsuz olduğunu iletti bize .



Aldığımız bu haberle kısa zamanda ne yapabiliriz diye düşünürken özel gereksinimli Yüşa'nın arabaları çok sevdiğini ve üstü açık bir araba ile gezmek istediğini öğrendik .Bir telefonumuzla bize konvoy yapan ''araçlarından daha büyük gönülleri olan '' Rize offroad kulubü derneği gönüllüleri ile bir çocuğun gülüşünde buluşmaya gittik.çocuklardan önce annenin gözlerindeki mutluluğu gördük .



Yüşa Müftülük Engelli Koordinatörünün yardımıyla araç üzerinden köyü selamladı ,Yüşa ve Yasin çok mutluydu bizde mutlu olduk.bu olayı TRT haber de görüntüledi.
 
''Yolumuz sevgiden geçiyordu kendimizi bir çocuğun gülüşünde bulduk ''.


 
Duygu yüklü bu güne eşlik eden  ,Rize Offroad Spor Kulübü Derneğindeki gönüllü kardeşlerimize  ,Rize müftülüğü engelli koordinatörü Bayram Tamam beyefendiye ve tüm gönüllülere teşekkür ederim.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.