Rize'de MEB İz Bırakanlar Ödül Töreni" gerçekleştirildi

Rize'de MEB İz Bırakanlar Ödül Töreni" gerçekleştirildi

RİZE'DE MEB İZ BIRAKANLAR ÖDÜL TÖRENİ" GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÖRENDE ROBOTİK BAŞARI GÖSTERENLER , 2024 LGS SINAVINDA ÜLKE ÇAPINDA DERECEYE GİREN VE EĞİTİM TERCİHİNİ RİZE’DEN YANA KULLANAN ÖĞRENCİLERE DE ÖDÜLLER VERİLDİ

HABER: MUSTAFA YÜCEL YAZICI

Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "MEB İz Bırakanlar Ödül Töreni" gerçekleştirildi. Etkinlikte, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Robotek projesinde başarı gösteren öğretmenlere günün anısına ödüllerini takdim etti.

mebiz-rize-23.jpeg

Programda, 2024 LGS sınavında ülke çapında dereceye giren ve eğitim tercihini Rize’den yana kullanan öğrencilere de ödüller verildi. Törenin sonunda Vali İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, başarılı öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

mebiz-rize-24.jpeg

Etkinlikte, eğitimde iz bırakan projelerin önemine dikkat çekilirken, geleceğin inşasında öğretmenlerin ve öğrencilerin üstlendiği rol vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.