Rize'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Sağlık Çalışanı Daha Hayatını Kaybetti

Rize'de Koronavirüs Nedeniyle Bir Sağlık Çalışanı Daha Hayatını Kaybetti

Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi'nde teknisyen olarak çalışan İsmail Hakkı Sarı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan İshakoğlu Devlet Hastanesi'nde elektrik teknisyeni olarak görev yapan 60 yaşındaki İsmail Hakkı Sarı, koronavirüs tedavisi görüdüğü hastanede yaşamını yitirdi.

"Nefesim Dar. Bana Yardım Eder Misin?"
1 Eylül'den beri Rize Devlet Hastanesi'nde Kovid-19 tedavisi gören Sarı, sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya hitaben paylaştığı mesajında "Nefesim çok dar. Bunun bir çaresi yok mu? Çok darım sayın bakanım. Bana bir yardım eder misin?" ifadelerini kullanmıştı.

 

119060101-10223149967084720-1588250835221948683-o-001.jpg


Sarı'nın vefatı üzerine bir mesai arkadaşı için bir mesaj paylaşan Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kesici, Sarı'nın vefatından duyduğu üzüntüyü şu ifadelerle anlattı:


"Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi çalışanımız, çok değerli abimiz, hastanemiz teknisyeni ve diyalizde birlikte çalıştığım büyüğüm, arkadaşımız İsmail Hakkı Sarıyı Covıt-19 hastalığından kaybettik. Sigara içmeyen, alkol hiç kullanmamış, kendine çok iyi bakan, sofrasında balını eksik etmeyen, dağ bayır gezen abimizin bu hastalıktan ölmesi bütün milletimize ibret olmalıdır. Bana bir şey olmaz demeyin. Lütfen dikkat edelim. Sonra çok üzülüyoruz. Son pişmanlık asla fayda etmiyor. Ne olur dikkat edelim. 


İsmail ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Kendisini çok anacağız, çok özleyeceğiz. 


Namazında, niyazında olan bu abimizin müslümanlığına şahidim. Allah samimiyetini kabul etsin. Din gününde inşallah kazananlardan olacaktır."
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.