RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

RİZE'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Rize Belediyesi’nin koordinesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ eliyle Rize şehir merkezinde yapılacak olan Belediye Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları için görüşmeler başladı.

Rize şehir merkezinde 23 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek olan Belediye Blokları Projesi yapımı öncesi şuan mevcut alanda bulunan kiracı ve mal sahibi işyeri sahiplerine Rize Belediyesi tarafından tebligatlar gönderildi.


Projenin yapımıyla ilgili gelinen süreçte, hak sahipleriyle Belediye, TOKİ ve TOKİ iştiraklerinden Gayrimenkul Değerleme A.Ş (GEDAŞ) yetkilileri alanda bulunan hak sahipleriyle bir araya gelerek taşınma ve kira yardımı ile satış fiyatları gibi konularda görüşmelere başlandı.

rize-belediyesi-kentsel-donusum-1.jpg
Eski duraklar bölgesi olarak bilinen alanda oluşturulan Ofis’ten yürütülen süreçte yapılacak görüşmelerin ardından Rize şehir merkezinin çehresini değiştirecek Belediye Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi başlayacak.

rize-belediyesi-kentsel-donusum-12.jpeg
Uzun zamandır gündemde olan ve 10-15 yıl konuşulan meselelerin çözümü konusunda vatandaşların da mağduriyetlerinin önüne geçebilmek amacıyla çalışmalar en ince ayrıntısına kadar titizlikle yürütülüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.