Rize'de Halk Ekmek Büfelerinde,  Ramazan Pide Fiyatı belli oldu

Rize'de Halk Ekmek Büfelerinde, Ramazan Pide Fiyatı belli oldu

RİZE BELEDİYESİ'NE AİT HALK EKMEK BÜFELERİNDE RAMAZAN PİDE FİYATLARI BELLİ OLDU. 340 GRAM RAMAZAN PİDESİ 15 TL, 680 GRAM İSE 30 TL OLARAK SATILACAK

Rize'de Ramazan ayına özel olarak sunulan Ramazan pidesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların beğenisine sunuluyor. Rize Belediyesi'ne ait Halk Ekmek Büfeleri, bu özel lezzeti uygun fiyatlarla sunarak Ramazan sofralarını renklendiriyor.

Bu yıl Ramazan pidesi, 340 gramı 20 TL, 680 gramı ise 40 TL'den satılacak. Ancak, Rize Belediyesi'nin Halk Ekmek Büfeleri'nde bu lezzetli pideyi daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Küçük boy (340 gram) Ramazan pidesi 15 TL, büyük boy (680 gram) ise 30 TL olarak sunulacak.

Halk Ekmek Büfeleri, Ramazan ayı boyunca her gün 09.30 - 17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Ancak, Pazar günleri bu özel lezzeti tatmak isteyenlerin beklemesi gerekecek.

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan bu lezzetli pideyi uygun fiyatlarla ve kaliteli bir şekilde sunan Halk Ekmek Büfeleri, vatandaşların Ramazan sofralarını zenginleştirmeye devam ediyor. Herkesi bu özel lezzeti tatmaya ve Halk Ekmek Büfeleri'ne davet ediyoruz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.