Rize'de Et'e zam , Yeni zamlı fiyatlar

Rize'de Et'e zam , Yeni zamlı fiyatlar

RİZE'DE ET'E ZAM. AÇIKLAMAYA GÖRE , RİZE KASAPLAR ODASININ ALDIĞI KARARLA ARTAN MALİYETLERİ KARŞILAMAK İÇİN ET'E ZAM YAPILDI. ZAM'DAN SONRA KEMİKLİ ET 350 TL , KEMİKSİZ 450 TL OLDU

Rize'de ete yapılan zam haberi gündemi sarsarken, Rize Kasaplar Odası'nın aldığı kararla et fiyatlarına yansıyan artışlar dikkat çekiyor. Kasaplar Odası'nın maliyet artışlarını dengelemek amacıyla aldığı bu kararla birlikte et fiyatlarında önemli bir yükseliş yaşandı.

Yapılan açıklamaya göre, kemikli etin kilogram fiyatı 350 TL'ye, kemiksiz etin kilogram fiyatı ise 450 TL'ye yükseldi. Bu zamların, kasapların maliyetlerindeki artışları karşılamak amacıyla yapıldığı belirtiliyor.

Rize'deki kasaplar, yaşanan maliyet artışlarının, et fiyatlarına da yansıması gerektiğini ve bu zammın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor. Ancak, tüketiciler ise bu zamdan dolayı endişe ve tepki gösteriyor.

Tüketiciler, zaten zorlu ekonomik koşullar altında yaşarken, et fiyatlarındaki bu artışın bütçelerini daha da zorlayacağını dile getiriyor. Zamların yaşandığı bu dönemde, et tüketiminin azalabileceği ve alternatif protein kaynaklarına yönelimin artabileceği öngörülüyor.

Zam kararıyla birlikte, Rize'deki et piyasasında dengelerin nasıl şekilleneceği ve tüketicilerin bu fiyat artışına nasıl tepki vereceği merakla bekleniyor.

et-zam.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.