RİZE'DE BİR İLK'E DAHA BAYAN ELİ DEĞDİ

RİZE'DE BİR İLK'E DAHA BAYAN ELİ DEĞDİ

Spor ile nehir birleştiren pilates eğitmeni Nurcan EMNİYET oluşturduğu grup ile Ardeşen Fırtına deresi kenarında bir tesisde pilates ile rafting'i harmanladı.

EMNİYET ; aylardır hatta neredeyse iki yıldır evlerimize kapandık birçok şeyi online üzerinden yapmaya başladık özellikle sporu.Çünkü sağlığımız için egzersiz yapmanın önemini artık daha iyi anladık ve şimdi biraz olsun rahat nefes almaya sosyalleşmeye başlamışken üzerimizde ki negatif enerjiyi atmak nehirin serinliği ile ferahlamak bol oksijenli bir ortamda pilates yapmanın tadına varırken eğlenceli bir rafting macerasına kimse hayır demez diyerek pilates ve rafting etkinliği düzenlemeye karar verdik  dedi.
 Etkinliğe katılan hanımlar ve çocuklar çok memnun kaldıklarını ve tekrarını beklediklerini dile getirirken tesisinde bayanlara bu imkanı sağlayan Rafting Milli Takım Antrenörü Aydın AKSOY ve Pilatez Eğitmeni Nurcan EMNİYET'e teşekkürlerini dile getirdi.
Heryerde pilates anlayışı ile evde dağda doğada yapıyorsak nehirde de yaparız diyerek Rize de bayanları sıra dışı bir etkinlik içerisinde buluşturan etkinliğin devamının gelmesi dileği ile sporla kalın sağlıklı kalin.

bayanlar-spor-1.jpg

bayanlar-spor-12.jpg

bayanlar-spor-13.jpg

bayanlar-spor-14.jpg

bayanlar-spor-15.jpg

bayanlar-spor-16.jpg

bayanlar-spor-17.jpg

bayanlar-spor-20.jpg
Haber :Yasemin ÖZÇELİK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.