Rize'de Ak Parti Rüzgarı

Rize'de Ak Parti Rüzgarı

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Aday Tanıtım Programı Sonrası , Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap AK Parti Yönetimi, Teşkilatı Olmak Üzere Yüzlerce Kişinin Katılımı İle Kültür Parktan Başlayıp Atatürk Heykeline Kadar Süren Bir Kortej Yürüyüşü Yapıldı.

AK Parti  teşkilatının düzenlemiş olduğu bu yürüyüşe  yüzlerce  Rizeli katılırken, coşkulu bir kalabalık oluştu.  Başta Rize milletvekili  Hasan Karal olmak üzere belediye başkan  adayı  Prof. Dr. Reşat Kasap, il başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize yönetimi Cumhuriyet Caddesi  boyunca Rizelileri  selamlamayarak yürüyüşlerini  sürdürdüler.

      Yürüyüş sonunda Atatürk heykelinin önünde konuşma yapan Belediye başkan adayı bu  coşkuyu 30  martta kadar deva m ettireceklerine belirterek sözü  Hasan Karal'a  bıraktı.

      Karal, 29  gün boyunca  ev ev dolaşacaklarını, gitmedik kapı bırakmayacaklarını ve Rize'yi  Türkiye birincisi  yapacaklarını ifade ederek, " Bütün kirli oyunlara rağmen, tezgahlanan her türlü  senaryoya rağmen gerek  yurt dışından gerekse yurt içinden üzerimizde oynanan bütün kirli  oyunları 30  mart günü  bozacağız." dedi.


 

Karal'ın konuşması  sonrası  coşkulu kalabalık  Atatürk  caddesine doğru  hareket etti.










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.