Rize'de Ak Gençlik Rize, İlçe kongrelerini tamamladı

Rize'de Ak Gençlik Rize, İlçe kongrelerini tamamladı

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları 6. Olağan İlçe Kongre sürecini tamamladı. 12 Eylül'de Kalkandere ilçesiyle başlayan süreç 31 Kasım yapılan Fındıklı ve Çayeli kongreleriyle tamamlandı.

Kongrelere Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, İl Başkanı İshak Alim, MKYK Üyesi İbrahim Alegöz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

Kongrelerde konuşan İl Başkanı Alim: ''Gençlik Kollarımız Türk siyasetine nice değerler kazandırmış olup, bu geleneğini sürdürecektir. Bu gençlik teşkilatı mezuniyeti olmayan, sürekli öğrenilen bir okuldur. Yarının belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkanları ve milletvekilleri bu kadrolardaki gençlerdir. Bu kutlu dava için gece gündüz çalışan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Dün bizlerinde içinde bulunduğu gençlik kolları teşkilatımız,tıpkı bugün olduğu gibi geleceğin yöneticilerini yetiştirecek. Teşkilatlarımızın dinamosu olan, enerjileri ve heyecanlarıyla bize motivasyon kaynağı olan gençlerimize bu yeni dönemde de başarılar diliyorum.'' dedi.


İl Gençlik Kolları Kadir Ali Çelik ise: '' Ak Parti gençliği sadece 19 yıllık  bir hareketten ibaret değildir. Ak Gençlik mazisi İslamiyetin ilk yıllarına kadar uzanan bir harekettir. Bizler dün Peygamber Efendimizin yanında Musab bin Umeyr, Kutlu Fetihte Fatih Sultan Mehmet, Başörtüsü mücadelesinde Şule Yüksel Şenler, Türkiyenin özüne dönüş hareketinde Recep Tayyip Erdoğanız. Sığ ideolojik temellerin çok üstünde, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla, coğrafyanın belirlediği sınırların çok ötesinde gönül coğrafyamızda verdiğimiz mücadele yaptığımız iş her ne olursa olsun, o işin Recep Tayyip Erdoğan'ı olmak gayesiyle hareket ediyoruz. Ne mutlu ki bu coşkulu salonlarda, genç kardeşlerimizin yüksek teveccühleriyle taşıdığımız bayrağı daha ileriye götürme şansına sahibiz. Görevi devralacak kardeşlerimize tek bir uyarım olacak. Gece başımızı yastığımıza koyduğumuzda kendimizden razı olacak bir gün geçirmiş olalım.''

Maske Mesafa ve Hijyen Kurallarına uygun bir şekilde icra edilen kongrelerde yeni göreve gelen İlçe Gençlik Kolu Başkanları şu şekilde;

Furkan Canca - Ardeşen
Özcan Yağcı - Çamlıhemşin
Osman Durmuş - Çayeli
Yunus Kardaş - Derepazarı
Güler Tonyalı - Fındıklı
Beyza Güzey - Hemşin
Emre Torpil - Güneysu
Emre Başaran - Kalkandere
Özay Topal - İyidere
Ahmet Yazıcı - İkizdere
Abdurrahman Karahan - Pazar

ak-parti-rize-1.jpg

ak-parti-rize-12.jpg

ak-parti-rize-13.jpg

ak-parti-rize-14.jpg

ak-parti-rize-15.jpg

ak-parti-rize-16.jpg

ak-parti-rize-17.jpg

ak-parti-rize-18.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum