Rize’de 28 Bayana Mikro Kredi Desteği

Rize’de 28 Bayana Mikro Kredi Desteği

Rize Valisi Nurullah Çakır, Mikrofinans Rize Bölge Müdürlüğünce 33 bin 226 TL tutarındaki kredinin 28 Rizeli kadına takdiminin gerçekleştirildiği programa katıldı.

Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada “Böyle bir etkinliğe katılmamızın sebebi, samimi, içten ve üretken olan kadınlarımızın mikro kredi çalışmalarında yanında olduğumuzu göstermek içindir. Medeni cesaretlerinden ve ülke ekonomisine olan katkılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisince 2008 - 2012 yılları arasında, bu kapsamda 500 bin TL’ye yakın bir kaynağın aktarımı gerçekleştirilmiş olması memnuniyet vericidir. Bunun için İl Genel Meclisi Başkanı ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca mikro kredi uygulamasından faydalanan üyelerin de, borç ödemedeki göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Çakır, iyi organizasyonlarından dolayı Mikrofinans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk ve ekibine teşekkür ederek, üyelerin almış oldukları kredilerle yapacakları işlerin bereketli olması temennisinde bulundu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.