Rize'de 24 Kasım'da Öğretmenler Unutulmadı

Rize'de 24 Kasım'da Öğretmenler Unutulmadı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Müdürlüğünün “Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip lisesin”de düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü programına katıldı.

Kendide eski bir öğretmen olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Öğretmenler günü için düzenlenen şiir resim dalında ödüle hak kazanan öğrencilere Rize Valisi Kemal Çeber,  ile hediye takdiminde bulundu.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, Okul Müdürü Yaşar Keskin’in selamlama konuşması ile başladı. Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’in günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma, yıl içinde emekli olan personele hizmet şeref belgelerinin takdimi, yıl içinde adaylığı kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni, Öğretmenler günü için düzenlenen şiir resim dalında ödüle hak kazanan öğrencilere hediye takdimi  ve Tiyatral  gösterisi ile sonlandırıldı.
Programa Vali Kemal Çeber,   Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Jandarma  Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-1.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-12.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-13.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-14.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-15.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-16.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-17.jpg

rize-ogretmenler-gunu-kutlama-18.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.