RİZE ZİRAAT ODASI BAŞKANI NEVZAT PALİÇ: “BİZİM NE YAPTIĞIMIZI EN İYİ MUHTARLARIMIZ BİLİR” DEDİ

RİZE ZİRAAT ODASI BAŞKANI NEVZAT PALİÇ: “BİZİM NE YAPTIĞIMIZI EN İYİ MUHTARLARIMIZ BİLİR” DEDİ

Nevzat Paliç, Ziraat Odası delegelerinin bir bölümüyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan ve başkan adayı Paliç, görev sürecince gösterişe ve reklama önem vermediklerini belirterek, “Bizim ne yaptığımızı en iyi muhtarlarımız bilir.

Bundan dolayı da muhtarlarımız bizi destekliyor” dedi.

Başkan Paliç, burada yaptığı konuşmada, 6 dönemdir Rize Ziraat Odası Başkanlığına muhtarlar ve delegeler tarafından seçilerek görev yaptığını ifade ederek, “Tabi ki bu 6 dönem sonunda bir daha aday olmaya niyetim olmadığını söylemiştim. Yalnız şu anda 5 tane aday çıktı. Bazı projelerimizi hem korona dolayısıyla hem de bir yer satın almıştık orayı yapmakta geç kaldık, yetiştiremedik. Bilhassa seralar yapma konusunda 2 senedir destek yoktu, şimdi bakanımız tarafından açıklandı. Bizde projelerimizi hazırlıyoruz. Bu memlekette her ne fidanına ihtiyaç varsa bilhassa çay fidanı olarak 60 bin tane çelik fidan şu an mevcut arazimizde yetiştirmiş bulunuyoruz. Orada yapacağımız seralarla birlikte bu memlekette kaybolan değerlerimiz var. Mesela yaban armudumuz kaybolup gidiyor. Belki de aşı almak için bile bulamayacağız. Salatamız, lahanamız, mısırımız, domatesimiz gibi kaybolan değerlerimiz var. Dışarıdan getirdiğimiz fidanlar iklim ve hava şartları nedeniyle burada uyum sağlamıyor. Onun için bunları burada yetiştirip, tohumlarını da artırarak bu sene az tohum yetiştirebildiğimizden ve bu tohumlar yeterli olmadığı için dağıtım yapamadık. Ama inşallah seneye daha fazla tohum yetiştirerek halkımıza da sunacağız. Bugüne kadar vatandaşlarımızın, çay üreticisinin ne ihtiyacı varsa halkımıza dağıttık.” dedi.

nevzat-palic-12.jpeg

Bir hizmeti yaparken birilerini de rahatsız ettiklerini kaydeden Başkan Paliç, herkesi memnun etmenin mümkün olamayacağını belirterek, üreticilere yönelik çalışmaları dolayısıyla tüccarlar tarafından şikayet edildiklerini ve çalışmalarının durdurulduğunu, kivi fidanlarını da ücretsiz olarak üreticilere dağıttıklarından şikayet üzerine dağıtımı sona erdirmek zorunda kaldıklarını belirtti.

nevzat-palic-13.jpeg
RİZE ZİRAAT ODASI BAŞKANI NEVZAT PALİÇ, ZİRAAT ODASI DELEGELERİNİN BİR BÖLÜMÜYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ. BAŞKAN VE BAŞKAN ADAYI PALİÇ, GÖREV SÜRECİNCE GÖSTERİŞE VE REKLAMA ÖNEM VERMEDİKLERİNİ BELİRTEREK, “BİZİM NE YAPTIĞIMIZI EN İYİ MUHTARLARIMIZ BİLİR. BUNDAN DOLAYI DA MUHTARLARIMIZ BİZİ DESTEKLİYOR” DEDİ.

nevzat-palic-14.jpeg

nevzat-palic-15.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.