Rize Valisi Kemal Çeber'den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

Rize Valisi Kemal Çeber'den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı

Çanakkale Destanını, 106. yılında büyük bir gururla ve övünçle kutlarken, bu mukaddes toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi de bu vesileyle bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir. 
"Çanakkale Geçilmez" düsturuyla, Türk Askerinin imkânsızı başararak, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyarak kazandığı bu eşsiz zafer; inanılmaz fedakârlıklarla ve insanüstü mücadelelerle bir milletin yeniden doğuşunun müjdecisi olmuştur.
Bugün bizlere de düşen en büyük sorumluluk; kahraman ecdadımızın mirası olan bu vatana layıkıyla sahip çıkmak ve Çanakkale Zaferindeki ruhu, heyecanı, azmi, bugün de kalbimizde hissetmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’mizin 106. Yılını kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.