Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Makamını Zeynep Varlı’ya bıraktı

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Makamını Zeynep Varlı’ya bıraktı

RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA MAKAM KOLTUĞUNU TEMSİLİ OLARAK İSTİKLAL İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ ZEYNEP VARLI’YA TESLİM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, İstiklal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Varlı, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Okul Müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Baydaş, makamını temsili olarak Zeynep Varlı’ya bıraktı.

rize-vali-12.jpeg

Temsili Vali Varlı, Vali Baydaş’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temsili Vali Varlı, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’den okulunun eskiyen panolarını değiştirmesini istedi. Ardından İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’i arayarak okul giriş çıkışlarında güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.

rize-vali-13.jpeg

Vali Baydaş’ın gelecek planlarını sorduğu temsili Vali Varlı, öğretmen olmak istediğini belirtti.

Makamını devrettiği Zeynep Varlı’yı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Baydaş,  “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu bayram dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

rize-vali-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.