Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti

RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ, ESNAF SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, şehrin esnaf ve sanatkarlarının temsilcisi olan Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında birlik bünyesinde bulunan oda başkanları da hazır bulundu.

guven-baskan-1.jpg

Rize Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Vali Baydaş'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Ahilik geleneği çerçevesinde birlikte çalışma dileğinde bulundu. Bu anlamlı ziyaretin bir hatırası olarak, Başkan Aksoy, Vali Baydaş'a Ahilik sancağı plaketi takdim etti.

guven-baskan-12.jpg

Ziyaret esnasında Esnaf Odası Başkanları, günlük işleyişin yanı sıra esnafın karşılaştığı sorunları ve beklentilerini Vali Baydaş'a ileterek, çözüm noktasında destek beklediklerini ifade ettiler. Vali Baydaş ise esnafın sorunlarına duyarlılık göstererek, çözüm odaklı çalışmaların devam edeceğini belirtti.

guven-baskan-13.jpg

Toplantı, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Oda Başkanları arasında verimli bir diyalog ortamı yaratılarak sona erdi. Vali Baydaş'ın esnafın beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alması, şehirdeki esnaf ve sanatkarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Oda başkanları, Rize için yapılacak çalışmalarda Vali Baydaş'a desteklerini sürdüreceklerini ifade ettiler.

guven-baskan-14.jpg

guven-baskan-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.