Rize Valisi İhsan Selim BAYDAŞ,  30 Ağustos zafer bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Rize Valisi İhsan Selim BAYDAŞ, 30 Ağustos zafer bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE YAYINLADIĞI MESAJDA ; ULUSUMUZUN BAĞIMSIZLIĞINI VE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ TÜM DÜNYAYA İLAN EDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 102. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ DEDİ

Ulusumuzun bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya ilan eden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Tarihe altın harflerle yazılan ve eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Türk milleti, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde elde ettiği zaferle, milli irade, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde varlığını sonsuza dek sürdüreceğini ilan etmiştir. Bu zafer, yalnızca askeri bir başarı değil; aynı zamanda milletimizin sarsılmaz azminin, vatan sevgisinin ve kahramanlık ruhunun bir simgesidir.

Bizler, bu büyük zaferin mirasçıları olarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni her alanda daha ileriye taşımak ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin ve Rizeli hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.


İhsan Selim BAYDAŞ
Rize Valisi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.