RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞABAN AZİZ KARAMEHMETOĞLU: YURT DIŞI UÇAK FİRMALARI YER HİZMETLERİ PAHALI OLDUĞU İÇİN RİZE’YE GELMİYOR

YURTDIŞI FİRMALARI RİZE’YE NEDEN GELMİYOR?Rize’nin prestij projelerinden biri olan 14 Mayıs 2022 tarihinde hizmete açılan Rize-Artvin Havalimanı'nı önemli bir eksiği giderdi.

Havalimanı yakınlığından ötürü beğenilse de uçak seferlerinin az olmasından vatandaş şikayetçi. Bundan ötürü Rizeliler havalimanı için sefer sayılarının arttırılmasını talep ediyor. Konu Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun da gündemindeydi. Çay TV’de yayınlanan Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunuculuğunu yaptığı A’dan Z’ye programına konuk olan Karamehmetoğlu, havalimanın yer hizmetlerinin aşırı pahalı olması nedeniyle yurt dışı firmalarının Rize- Artvin havalimanını tercih etmediklerini söyledi.
KARAMEHMETOĞLU: “RİZE-ARTVİN HAVALİMANI’NDA REKABET ARTIRILMALI”

Karamehmetoğlu Rize- Artvin havalimanının Karadeniz Bölgesi’nde Trabzon’dan sonra ikinci havalimanı olduğunu belirtti. Başkan Karamehmetoğlu, rekabetin daha çok artırılması gerektiğine dikkat çekti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.