RİZE STK BAŞKANLARINDAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TAM DESTEK. CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİMLERİNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A RİZELİ HEMŞEHRİLERİ VE STK’LAR SAHİP ÇIKIYOR

Türkiye yüzyılın seçiminin ikinci ayağına hazırlanıyor. Dünya’nın gözü kulağı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarıştığı seçim arifesinde heyecan dorukta.

 Bu süreçte seçim çalışmaları da devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a Rizeli hemşehrileri ve STK’lar sahip çıkıyor. Bir destek de Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’dan geldi. Çay TV’de yayınlanan Perspektif programına konuk Karamehmetoğlu ve Erdoğan, Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladılar.
Millet ittifakını eleştiren Mehmet Erdoğan, altılı masanın bir araya gelmesinde farklı bir yapının olduğu düşüncesinde.

KARAMEHMETOĞLU: “VATANDAŞIN GÖNLÜNDE ERDOĞAN VAR”
“Vatandaş hiçbir zaman yanlış yapmaz” diyen Şaban Aziz Karamehmetoğlu, vatandaşın gönlünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğunu söyledi.
RİZE’NİN YATIRIMLARI
Rize’de hayata geçirilen ve yapımı devam eden dev projelere dikkat çeken Karamehmetoğlu ve Erdoğan, bütün bu yatırımların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gücünden kaynaklandığını ifade ettiler.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.