Rize SMMM Odası Seçimleri Sonrası Görev Dağılımı Yapıldı

Rize SMMM Odası Seçimleri Sonrası Görev Dağılımı Yapıldı

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 'NIN 24. OLAĞAN GENEL KURUL SONUCU DAVUT BİLGİN ODA BAŞKANI SEÇİLDİ. TÜM ODA KURULLARINDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI.

28- 29 Mayıs 2022 tarihlerinde  yapılan Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasının seçimli 24 Olağan Genel Kurul’u   yapıldı.
Üyelin katılımının  yoğun olduğu genel kurula; Rize Defterdarı Mehmet Doğan , Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Yazgan  konuk olarak katıldı. Yapılan genel kurul sonucunda Davut BİLGİN Oda Başkanlığına , Hüsamettin ALBAYRAK Başkan Yardımcılığı ve Saymanlığa,  Mustafa KULAKSIZ Oda Sekreterliğine, Nurten ATAGÜN TOPAL  ve  Engin İSTİF Yönetim Kurulu Üyeliklerine,  Denetleme Kurulu Başkanlığına Esra KULELİ, üyeliklere Fatih UZUN ve  Riza KÖSE,Disiplin Kurulu Başkanlığına Nusret METE, Başkan Yardımcılığına İsmail DEMİR , Raportör üyeliklere Sevil PAPAKER, ve Nevzat YAZAR, disiplin kurulu üyeliğine Ahmet BALCI,Birlik genel kurul delegeliklerine;   Muammer BERBEROĞLU,  Ali Fuat ÇAKMAKÇI, Kemal ACAR, Hayrettin METE,   Lale PARILTI ve Nurten ATAGÜN TOPAL  seçildi.

ali-fuat-cakmakci.jpeg
Görev dağılımın yapıldığı ilk toplantıda,  6 yıllık oda başkanlığı  görevini  tamamlayan önceki dönem oda başkanı Ali Fuat ÇAKMAKÇI ‘ya 2000 – 2022 yıllarında yaptığı Oda Yöneticiliği ve Başkanlığı görevleri nedeniyle, Başkan Davut BİLGİN tarafından teşekkür plaketi verildi. ÇAKMAKÇI, “6 yıllık  Başkanlık görevini yürüttüğü Rize  Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndaki görev süresi içerisinde birlik ve beraberlik içinde, meslektaşlarımızın sorunları ve çözümleri için çalışmalar yaptıklarını, son üç yıllık döneme rastlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan  pandeminin oda faaliyetlerini etkilediğini ,  yeni göreve gelen Davut BİLGİN’e ve tüm kurullara seçilen arkadaşlarıma başarılı bir çalışma dönemi dilediğini “ ifade etti. Başkan Davut BİLGİN , “bu dönemde birlik ve beraberlik içerinide üye odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini “ iade ederek, Ali Fuat ÇAKMAKÇI’ya odamıza sunduğu katkılar için teşekkür etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.