Rize PTT Binası Tadilat sebebiyle Taşındı, İşte Yeni adresi

Rize PTT Binası Tadilat sebebiyle Taşındı, İşte Yeni adresi

RİZE PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TADİLATTA Piriçelebi Mah. Atatürk Cad. Cumhuriyet Meydanı yanında hizmet veren Rize PTT Merkez Müdürlüğü binası yeni konsept kapsamında modern bir görünüme kavuşturulmak üzere tadilatının yapılması için geçici süre ile Ekrem Orhon Mah. Rize İl Telekom Müdürlüğü Binası Bitişiğinde bulunan PTT’ye ait Lojman Binasının altına taşındı.

 RİZE PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TADİLATTA  

 
Piriçelebi Mah. Atatürk Cad. Cumhuriyet Meydanı yanında hizmet veren Rize PTT Merkez Müdürlüğü binası yeni konsept kapsamında modern bir görünüme kavuşturulmak üzere tadilatının yapılması için geçici süre ile Ekrem Orhon Mah. Rize İl Telekom Müdürlüğü Binası Bitişiğinde bulunan PTT’ye ait Lojman Binasının altına taşındı. 



 
 
Eski binanın daha modern bir görünüme kavuşması ve daha iyi hizmet verebilmek için yürütülen bu çalışmanın yaklaşık 7 aylık bir sürede tamamlanacağını belirten Rize PTT Başmüdürü Hızır NUR “Yenilenen binamızda daha kaliteli hizmet verileceği, bankacılık hizmetleri de vermeye başladığımız için, daha kullanışlı ve modern bir binaya ihtiyaç duyulduğu, yenileme çalışmalarının amacının dünya standartlarına uymayı ve günün şartlarına uygun bir sistemde hizmet vermeyi hedeflediklerini” ifadelerini kullandı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.