Rize Olimpik Yüzme Havuzu'nda Zehirlenme Vakası: İl Müdürlüğünden Açıklama

Rize Olimpik Yüzme Havuzu'nda Zehirlenme Vakası: İl Müdürlüğünden Açıklama

RİZE OLİMPİK YÜZME HAVUZU'NDA ZEHİRLENME VAKASI İLE İLGİLİ RİZE GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA.SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN GÖZETİMİ ALTINDA TEDAVİ EDİLEN ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMLARININ İYİ VE HASTANEDEN TABURCU EDİLDİKLERİ BELİRTİLDİ

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü Olimpik Yüzme Havuzu'nda yaşanan zehirlenme vakasıyla ilgili açıklama yaptı. Teknik bir sorun nedeniyle meydana gelen olayda üç çocuk hastaneye kaldırılmıştı. İl Sağlık Müdürlüğü'nün gözetimi altında tedavi edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastaneden taburcu edildikleri belirtildi.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çok şükür üç çocuğumuzun da sağlık durumu gayet iyi ve hastanedeki tedavileri tamamlanarak taburcu edildiler. Çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olması yüreğimize bir nebze olsun su serpti. Havuzdaki aksaklık ise hızlı bir şekilde giderilerek o gün itibariyle yeniden hizmete sokuldu. Sporcularımız ve velilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar. Rize bir spor şehridir ve başarılı sporcular yetişmeye devam edecektir."

Açıklamada ayrıca, bu tür üzücü hadiselerin tekrar yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerin alındığı ve geniş çaplı bir çalışma başlatıldığı ifade edildi. Rize Valiliği ve İl Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı da duyuruldu. İl Müdürlüğü, profesyonel eğitimciler ve modern tesislerle Rize'nin spor ve sporcu dostu kimliğine yakışır hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.