RİZE MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

RİZE MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ)ne bağlı Harp Okulları ile Astsubay Meslek Yüksekokullarının ortaöğretim kurumlarımızın 12.sınıfında öğrenim gören öğrencilere tanıtılması ve tercih-seçim-eğitim süreçleri hakkında bilgi verilmesi maksadıyla toplantı yapıl

Türkiye'de askeri eğitim ve öğretimi çatısı altında toplayan Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım programı İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapıldı. Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım programına, Daire Başkanı Fatih GÜLDAL, P.Alb.Murat ULUĞ, P.Bnb. Emre İNAN; Milli Savunma Üniversitesi sınavına girmiş ve tercih sürecinde olan öğrencilerimiz, idareci ve öğretmenlerimiz katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaç duyduğu nitelikli subay ve astsubay ihtiyacını karşılama yolunda önemli mesafeler kat eden Milli Savunma Üniversitesi bir taraftan askeri eğitimin gereklerini ve geleneğini gözetirken diğer taraftan da modern yöntemlerle çağın gereklerine uygun lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

askeri-universite-1.jpg

Yapılan sunumda, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri, Hava Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri,  Kara Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Deniz Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Hava Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri, Bando Astsubay MYO Tanıtım Faaliyetleri öğrencilere anlatıldı.

Milli Savunma Üniversitesi yetkilileri tarafından; Üniversitenin fakülte ve bölümleri ile fiziki imkânlarını anlatan sunum yapılırken, misyon ve vizyonu, akademik ve mesleki faaliyetleri, öğrenci seçme ve yerleştirme süreçleri hakkında öğrencilerimize, ayrıntılı bilgilendirme ve paylaşımlarda bulunuldu.

askeri-universite-12.jpg

Etkinliğin soru-cevap kısmında ise öğrencilerimiz, Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap bulma imkânı buldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.