Rize Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, Çayeli Fen Lisesi Öğrencilerini Ziyaret Etti

Rize Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, Çayeli Fen Lisesi Öğrencilerini Ziyaret Etti

RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF TÜFEKÇİ, ÇAYELİ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

HABER: MUSTAFA YÜCEL YAZICI

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıklarını sürdüren öğrencilere destek olmak amacıyla Çayeli Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, YKS'ye hazırlık kampına katılan pansiyon öğrencileriyle bir araya gelen Müdür Tüfekçi, öğrencilere moral verdi ve derslerine katkı sağladı.

rize-milletmuduru.jpg

Ziyaret sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğrencilere motive edici sözlerle başarılar diledi. Öğrencilerin YKS'ye yönelik hazırlıklarını yakından takip eden Tüfekçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak öğrencilerle sohbet etti.

rize-milletmuduru1.jpg

Müdür Tüfekçi'ye ziyaretinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ofluoğlu ve Şube Müdürü Mehmet Kibaroğlu da eşlik etti. Ziyaretin amacının öğrencilere moral vermek ve sınav öncesi motivasyonlarını yükseltmek olduğu belirtildi. Bu tür etkinliklerle öğrenciler arasında iletişimi güçlendirmek ve sınav sürecinde destek olmak, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.