Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Rize Milletvekili Muhammed Avcı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın hayatını kaybeden amcası Haydar Avcı, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Kenan, Hamit ve Mehmet Avcı’nın Samsun’da ikamet eden Mali Müşavir amcaları Haydar Avcı (74), çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

muhammet-avci-cenzae-2.jpg

Defnedilmek üzere cenazesi Samsun’dan Rize’ye getirilen Merhum Avcı için Dağsu Mahallesi Merkez Cami önünde cenaze namazı kılındı. Milletvekili Avcı ve cenaze yakınları cenaze öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

muhammet-avci-cenzae-4.jpg

Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına, Avcı ailesinin yanı sıra Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Seyit Badır, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

muhammet-avci-cenzae-1.jpg

Cenaze, kılınan namazın ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.