Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize İçin Yeni Hedeflerimiz Var

Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize İçin Yeni Hedeflerimiz Var

AK PARTİ GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKAN YARD. RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI, AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDAKİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINI YAPARAK AK KADROLAR OLARAK, BİZİM HEM RİZE’MİZ HEM DE ÜLKEMİZ İÇİN YAPACAĞIMIZ DAHA ÇOK İŞ VAR” DEDİ

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaparak  “Türkiye Yüzyılının mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun riyasetindeki Ak kadrolar olarak, bizim hem Rize’miz hem de ülkemiz için yapacağımız daha çok iş var” dedi.

rize-ak-parti-merkez-ilce-12.jpg
Yapılan ziyaretlerde Milletvekili Muhammed Avcı “Bugün Belediye Başkanımız Rahmi Metin ve Merkez İlçe Başkanımız Burak Ak’la birlikte Ekrem Orhon Mahallemizdeki esnaflarımızın kahvaltı davetine icabet ettik, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik ve Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısı gerçekleştirdik. Bizim heyecanımız var bizim Rize için yeni hedeflerimiz var. Vatandaşlarımızın enerji ve samimiyetleri yolumuzu açıyor, motivasyonumuzu artırıyor.

rize-ak-parti-merkez-ilce-14.jpg

Türkiye Yüzyılının mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun riyasetindeki Ak kadrolar olarak, bizim hem Rize’miz hem de ülkemiz için yapacağımız daha çok iş var. Milletine hizmet etmekten başka gayesi olmayan gönülden gönüle köprüler kuran Dünyanın en büyük siyasi teşkilatıyız.2001’den bugüne halkın teveccühüyle her seçimden başarı ile çıkan 23 yıla Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını kazandıran bir partiyiz. Yaşanılan tüm zorlu süreçlerin farkındayız. Vatandaşımızın esnafımızın her zaman yanındayız.

rize-ak-parti-merkez-ilce-15.jpg

Milletimizin derdiyle dertlenen, çözüm merkezi olan yine AK Partidir. İnşallah el birliğiyle yaşanan sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Milletimizin gündeminde olmayan hiç bir şey AK Partinin gündeminde olmadı olmayacak. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdüyoruz.2024 Yerel Seçimlerinde 18 ilçemizi ve meclis üyeliklerini kazanmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu sürecin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Hedefimiz öyle bir kazanmak ki kaybeden hiç kimsenin olmaması ve esas kazanın Rize olması” dedi.

rize-ak-parti-merkez-ilce-16.jpg
“Rize için en iyisini yapmayı hedefliyoruz”
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Rize Belediye Başkanlığına, yeniden aday gösterilen Rahmi Metin “ 5 yıldır hizmetle müşerref olduğumuz, emanet bilerek gözümüz gibi baktığımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet düsturuyla çalıştığımız Rize’mizin 5 yıl daha emrindeyiz inşallah. Yapmış olduğumuz bütün çalışmalarda insanı merkeze alan hem sosyal odaklı hem ekonomi odaklı şehrimizin beklentisini ihtiyacını karşılayan işlerle milletimizin karşısına çıktık. Her zaman ifade ediyoruz tüm paydaşlarımızla birlikte ortak paydamız Rize. Rize için en iyisini yapmayı hedefliyoruz. Bugün Ekrem Orhon Mahallemizde Milletvekilimiz, İlçe Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihalde bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne Rize’mizin tüm mahallerinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Rize’de doğdum Rize’de büyüdüm. Dolayısıyla Rize’nin neye ihtiyacı olduğunu biliyorum. Tüm vekillerimiz ile beraber, teşkilatımızla beraber uyum ve koordinasyon içinde memleketimiz için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

rize-ak-parti-merkez-ilce-17.jpg
“Cumhurbaşkanımızın memleketini yeniden Türkiye birincisi yapmak istiyoruz”
Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Metin ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapan Merkez İlçe Başkanı Burak AK, yaptığı açıklamada; “Bizler sadece seçimden seçime sahada olan değil, her daim vatandaşımızla iç içe olan bir Partiyiz. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve tüm teşkilatımızla Rize tarihinin en uyumlu ve koordineli kadrosuyla milletimizin hizmetinde olduğumuzun altını çizmek isterim. Bugün Ekrem Orhon Mahallesinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızla hasbihalde bulunduk. Bizleri misafir edip, hoş sohbetleri ile uğurlayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2024 Yerel seçimlerinin çalışmalarını organize edeceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını bugün itibariyle gerçekleştirdik. Hep ifade ettiğimiz gibi AK Parti milletin Partisidir. AK Parti Milletin hikâyesidir. Milletinden aldığı güçle bugünlere geldi. Bu düsturla 31 Mart Yerel seçimlerinde ilimize kazandırılan her hizmetin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketini yeniden Türkiye birincisi yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın desteklerine şimdiden teşekkür ediyor, seçimlerin özelde ilimize genelde ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.