Rize Kent Konseyi, "Bir Damla Su Bir Damla Hayat" Konulu Konferans Düzenledi

Rize Kent Konseyi, "Bir Damla Su Bir Damla Hayat" Konulu Konferans Düzenledi

RİZE KENT KONSEYİ TARAFINDAN DÜZENLENEN "SU HAYATTIR" PROJESİ KAPSAMINDA, "BİR DAMLA SU BİR DAMLA HAYAT" KONULU KONFERANS, RİZE İL KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konferansa, Rize Belediye Başkan Vekili Mehmet Yoldaş, Kent Konseyi Başkanı Murat Yazıcı, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Program, Rize Kent Konseyi Başkanı Murat Yazıcı'nın selamlama konuşmasıyla başladı. Yazıcı, suyun önemine vurgu yaparak, "Bir Damla Su Bir Damla Hayat" konferansının bu değerli projenin bir parçası olduğunu belirtti.

su-hayattir-1.jpeg

Konferansın devamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Turan Yüksek ve Doç. Dr. Ömer Lütfi Çorbacı, su konusundaki uzmanlıklarını paylaştılar. Sunumlarında suyun önemi, sürdürülebilir kullanımı ve çevresel etkileri gibi konular ele alındı.

su-hayattir-12.jpeg

Katılımcılar, konferans süresince bilgilerin yanı sıra suyun hayatımızdaki kritik rolü hakkında farkındalık kazandılar. Rize Kent Konseyi'nin düzenlediği etkinlik, su kaynaklarının doğru ve sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasına dikkat çekmeyi amaçlayarak, katılımcılara çeşitli bakış açıları sunmayı hedefledi.

su-hayattir-13.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.