Rize İl Özel İdaresi Çalışmalara Devam Ediyor

Rize İl Özel İdaresi Çalışmalara Devam Ediyor

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Yiğitler-Elmalı-Erenköy grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını inceleyerek bu yıl için belirledikleri 70 bin ton asfalt hedefi doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Rize İl Özel İdaresi, hava şartlarının iyi gitmesiyle birlikte yapılan program çerçevesinde asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Köy yollarındaki ulaşım standartlarını yükseltmek amacıyla büyük bir özveriyle çalışan İl Özel İdaresi ekiplerinin merkeze bağlı Yiğitler-Elmalı-Erenköy grup yolundaki asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Türüt'e Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Köse, Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, Merkez Şantiye Şefi, Köy Muhtarları ve vatandaşlar eşlik etti.

6-002.jpg

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, incelemelerin ardından Merkez ve ilçelerde koordineli bir şekilde devam eden asfaltlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “bu yıl ilimiz genelinde 17 Milyon TL tutarında 70 bin ton asfalt dökmeyi hedefledik. Hava şartları müsaade ettiği sürece programımızı aksatmadan yılsonuna kadar 100 kilometre yolumuzu asfaltlamayı planlıyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli ulaşım imkanına sahip olmaları için bir yandan asfaltlama çalışmalarımıza devam ederken diğer yandan da hem KÖYDES kapsamındaki parapet duvar, taş duvar, yol betonlama ve menfez gibi projelerimizi hem de kurum olarak planladığımız yatırımlarımız özveriyle sürdürüyoruz. Gerek yatırım kaynaklarının ilimize aktarılması, gerekse projelerin sahaya yansıtılması noktasında önemli bir gayret içerisindeyiz. Bu anlamda yaptığımız tüm planlamaları sahada yürüten Genel Sekreterimiz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve personelimizi tebrik ediyor, kullandığımız ödeneklerin ilimize aktarılması noktasında bizlere destek olan valimize, milletvekillerimize, il başkanımıza ve teşkilatımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

5.jpg

4-002.jpg

1-005.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.