Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'den Yüzyüze Eğitim Mesajı

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'den Yüzyüze Eğitim Mesajı

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, yüz yüze eğitime başlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen'in mesajı şöyle:


"Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

11 Mart 2020 tarihi itibariyle ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını tüm kurum ve kuruluşlarımızın işleyişi ile birlikte eğitimin can damarı okullarımızı da derinden etkiledi. Okullarımızı anlamlı kılan, okullarımıza renk ve ses katan minicik yavrularımız ile okullarımız, sınıflarımız ve öğretmenlerimiz ayrı düştü.

Bakanlığımız, yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından çok hızlı bir şekilde 23 Mart 2020 tarihinde EBA ve TRT EBA kanalları ile uzaktan eğitime başlamış olup geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ulaşarak bugün itibariyle 18 milyon öğrenci için, güncellenen müfredatlar doğrultusunda 7 gün 24 saat yayın yapmaktadır. 

Bakanlık olarak uzaktan eğitim sürecinde dünya ülkelerine örnek olan başarılara imza atmış olmakla beraber öğrencilerimizi sağlıklı , güvenli bir şekilde okulları ve öğretmenleri ile buluşturmak için de yoğun çaba harcadık. Bu çabaların meyvelerini de bugün itibariyle almaya başladık. İlk olarak okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencilerimizin sesleri yankılandı sınıflarda, bahçelerde. En kısa zamanda da gerekli önlemleri alarak tüm öğrencilerimizi okulları ile buluşturmak en önemli önceliğimiz olacaktır.

Değerli Velimiz,

Bakanlığımızın emirleri doğrultusunda bizler de Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklarınızın okullarına sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşarak yüz yüze eğitim almaları için tüm önlemleri aldık. İl Milli Eğitim Müdürü olarak şahsım başta olmak üzere Şube Müdürlerim, idarecilerim, öğretmenlerim ve tüm personelimiz ile sahadayız. Tüm planlamaları en küçük ayrıntısına kadar yaparak herhangi bir aksaklığa meydan vermemek adına var gücümüzle çalışıyoruz.  Emanetleriniz emin ellerdedir, müsterih olunuz ve bize güveniniz.

Değerli Öğretmenlerim ve İdarecilerim,

Uzaktan eğitim sürecinde gösterdiğiniz özverili çalışmalarla bu mücadelede en ön saflarda yer aldınız. Size şahsım ve kurumumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi artık kısmen de olsa yüz yüze eğitime başladık. Görev ve sorumluluklarımız daha da arttı. Bu süre zarfında bizlere emanet edilen yavrularımızın öncelikli olarak sağlıkları, sonrasında eğitimleri sizlere emanettir. Bizler bu sürecin her aşamasında yanınızda olmak için varız.

Okullarımızı, sınıflarımızı, okul bahçelerimizi ve öğretmenlerimizi, öğrencilerimizle hep birlikte buluşturacağız."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.