Rize İl Jandarma Komutanlığı'ndan Önemli Başarı: Silah ve Şüpheliler Ele Geçirildi

Rize İl Jandarma Komutanlığı'ndan Önemli Başarı: Silah ve Şüpheliler Ele Geçirildi

RİZE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, 15 - 21 OCAK 2024 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONLARDA SİLAH VE ŞÜPHELİLER ELE GEÇİRİLDİ

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 15 - 21 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli başarılar elde etti. Yapılan operasyonlarda toplamda şu materyaller ele geçirildi:

(6) Adet Ruhsatsız Tabanca, (6) Adet Tabanca Şarjörü, (16) Adet Tabanca Fişeği, (370) Adet Tabanca Namlusu, (90) Adet Tabanca Gövdesi, (181) Adet Tabanca Üst Kapağı, (4) Adet Namlu Açma Aparatı, (170) Adet Demir Plaka ve (40) Adet Farklı Ebatlarda Silindir Demir Parça.

Operasyonlar sonucunda (26) şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatılmış, (1) şüpheli tutuklanmıştır. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan (41) şahıs da operasyonlar neticesinde yakalanmış, bu şahıslardan (7)'si tutuklandı.

rize-jandarma-1.jpeg

Yapılan operasyonlarla birlikte, illegal silah ticareti ve suç örgütlerine karşı kararlı mücadele devam ederken, halkın güvenliği için gerekli önlemler alınıyor. Rize İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.

rize-jandarma-13.jpeg

Bu başarılar, bölgedeki suç ve güvenlik sorunlarıyla etkili bir şekilde mücadele etmeyi sürdüren Rize İl Jandarma Komutanlığı'nın profesyonellik ve kararlılıkla yürütülen operasyonlarının bir yansıması olarak değerlendirilmekte.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.