RİZE İL GENEL MECLİSİ FINDIKLI’DA TOPLANDI

RİZE İL GENEL MECLİSİ FINDIKLI’DA TOPLANDI

Rize İl Genel Meclisi'nin, Aralık ayı olağan toplantılarının 3. Birleşimi Meclis Başkanı İbrahim Türüt başkanlığında, Fındıklı İlçesinin ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantı öncesinde Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki yatırımları değerlendiren Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve beraberindeki heyet, daha sonra Beydere ve Aslandere köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Çağlayan köyünde evi yanan Ayten Özgenç ve ailesine geçmiş olsun, eski teşkilat mensubu Turan Atay ve ailesine de taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Türüt, ziyaretlerinin ardından Fındıklı Gençlik Kamp Merkezinde yapılan meclis toplantısına başkanlık yaptı.

Toplantıya Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, AK Parti Fındıklı İlçe Başkanvekili Şaban Yılmaz, AK Parti Fındıklı İlçe Koordinatörü Zekeriya Bozkan, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

ibrahim-tururt-1.jpg

Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal toplantıdaki konuşmasında İl Genel Meclisini Fındıklı'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek meclis toplantısının ilçelerinde yapılmasından dolayı Başkan Türüt ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

ibrahim-tururt-12.jpg

Meclis Başkanı İbrahim Türüt toplantıda yaptığı konuşmada, meclis toplantılarının ilçelere taşınması ve ilçelerde yaşanan sorunların yerinde konuşulmasının önemine değinerek “bu kapsamda Fındıklı ilçemizin konuğu olduk ve son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Dönem dönem diğer ilçelerimizde de yapmayı planladığımız Meclis Toplantımızın bugünkü ev sahipliği yapan Fındıklı Kaymakamımız Eyüp Gürdal ile İl Genel Meclisi Üyelerimiz Ziya Özkaya ve Nizamettin Balcı’ya meclisimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

ibrahim-tururt-13.jpg

ibrahim-tururt-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.