Rize Genç MÜSİAD’ın 10. Dönem Başkanlığına Enes Karavin seçilirken Karavin'in yeni yönetim listesi de belli oldu

Rize Genç MÜSİAD’ın 10. Dönem Başkanlığına Enes Karavin seçilirken Karavin'in yeni yönetim listesi de belli oldu

Genç MÜSİAD Rize Şubesinin 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı MÜSİAD Şube Merkezinde gerçekleştirdi. Genel Kurul Sonrası Rize Genç MÜSİAD Başkanlığına Enes Karavin seçildi. Pandemi nedeniyle Genel Kurula yalnızca MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Genel Kurul Toplantısının açılış konuşmasını yapan Rize MÜSİAD’ın Başkanı Recep Taylan; ‘’Ülkemiz, hatta tüm dünya şu anda çok önemli bir süreçten geçiyor. Pandemi nedeniyle son yıllarda bizler de faaliyetler yapmakta doğal olarak güçlük çektik. Ağustos 2018 yılında Rahip Brunson krizi ile başlayan ekonomik problemlerin üzerine pandemi sürecinin de eklenmesiyle birlikte maalesef zor günler yaşadık.

Dolayısıyla tüm bunları telafi etmek adına daha çok üretmemiz, daha çok çalışmamız gerekmektedir. İyi liderler de bu tip krizleri fırsata çevirebilen kişilerdir. Emre Soykan kardeşimize verdiği hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Görev süremiz dolduğu için, Emre Başkanımız gibi yakında ben de görevimi, benden daha iyi yapabileceğine inandığım bir kardeşime devredeceğim. Enes Karavin kardeşimize de çok güveniyoruz.

Sorumluluğu çok büyük. Elinden gelen çabayı göstereceğine hiç şüphemiz yok. Hedeflerine ulaşabilmesi için önünde çok güzel örnekler, çok değerli büyükleri var. Yeni Yönetim Kurulundaki kardeşlerimiz de maşallah, çok başarılı görünüyorlar. Sizin gibi gençlerin sayıları çok az. Kıymetinizi bilmek lazım. Genç MÜSİAD'da görev alan kardeşlerimizin, gelecekte de MÜSİAD'da görev almalarını diliyoruz. Türkiye’nin Dünyadaki Gözü MÜSİAD, MÜSİAD’ın Geleceği Genç MÜSİAD’dır.” şeklinde konuştu.

rize-musiad-1.jpg

Rize Genç MÜSİAD’da Başkanlığı devreden Emre Soykan: ‘’Çok güzel ve çok keyifli bir başkanlık dönemi yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Yönetim Kurulundaki ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İzlediğiniz klipteki tüm etkinlikleri onlarla birlikte, onların sayesinde başardık. Böyle onurlu bir görevi taşımanın mutluluğunu ve gururunu her zaman yaşadım ama bugün ise hüzünlüyüm tabi ki. Görevimi, benden daha başarılı olacağına inandığım Enes Karavin kardeşimize devrediyorum. Ona yeni ekibiyle başarılar dilerim. Bir hatamız olduysa affola. Haklarınızı helal edin, Allah’a emanet olun.’’ şeklinde konuştu.

rize-musiad-12.jpg

Rize Genç MÜSİAD’ın yeni Başkanı Enes Karavin; “İki yıl boyunca MÜSİAD Ailesi ile birlikteyim. Burada çok güzel günler geçirdim. Genç MÜSİAD’ın gençlere olan katkısını biliyoruz. Bu faydayı tüm gençlerle paylaşmayı ve onların da bu faydadan nasiplenmesini istiyoruz. MÜSİAD’da olmak, buradaki büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmak, kendimizi buralarda ifade edebilmek ve tüm bunları yaparken kendimizi geliştirmek biz gençler için çok kıymetli. Başkanlık görevini bana layık gören, başta Recep Taylan Başkanımız ve Emre Soykan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni Yönetim Kurulunu özenle seçtiğim isimlerle oluşturduk. Her birine çok güveniyorum. Kağıt üzerinde çok etkili bir 12 genç görüyoruz. İnşallah bu etkili ekip, bir araya geldiğinde de uyum sağlar. Pandeminin kısıtlayan şartlarına ve daralan piyasaya rağmen belki uçamayız ama- Recep Taylan başkanımızın da değindiği gibi, sorumluluklarımız büyük olduğu için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Umarım ben de görev sürem dolduğunda, Emre Soykan Başkanımız gibi bayrağı gururla teslim ederim ve inşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyiz. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın.’’ şeklinde konuştu.

Genel Kurul Programı, görev süresi dolan yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi ve yeni üyelere rozet takdimi ile son buldu.

Rize Genç MÜSİAD’ın 10. Dönem Başkanı olan Enes Karavin’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Berat Denizci, Neşe Erdem, Oğuzhan Çoğalmış, Fatih Kazdal, Bedir Çağrı Agun, Keleş Duman, Mehmet Temizel, Oğuzhan Yıldız, Hasancan Şimşek, Mesut Yılmaz ve Rabia Durmuş.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum