RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE 51 ARAÇ BAĞIŞLANDI

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE 51 ARAÇ BAĞIŞLANDI

RİZE'DE DÜZENLENEN GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞIŞLANAN 51 YENİ ARAÇ HİZMETE GİRDİ. HAYIRSEVERLERİN BÜYÜK DESTEĞİYLE GERÇEKLEŞEN BU ANLAMLI ETKİNLİKTE, RİZE'NİN GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM ATILDI. ARAÇLAR ŞEHİR İÇİNDE HALKI SELAMLADI

Rize'de düzenlenen görkemli bir törenle, il emniyet müdürlüğüne bağışlanan 51 yeni araç hizmete girdi. Hayırseverlerin büyük desteğiyle gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte, Rize'nin güvenliği için önemli bir adım atıldı.

rize-araclar-1.jpg

Törene, il protokolünün yanı sıra araçların temininde büyük rol oynayan hayırseverler de katıldı. Rize İl Müftüsü Naci Çakmaçı'nın dualarıyla başlayan törende kesilen kurban, bu anlamlı olayın bereketini simgeledi.

rize-araclar-12.jpg

Rize Çay Çarşısı yanı dolgu alanında düzenlenen törene; Yarımdımseverler, Çayelili iş adamı Yusuf Burak, Cengiz Holding yöneticilerinden Mehmet Cengiz, Asım Cengiz ve Emniyet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı desteğiyle temin edilen 51 araç Rize il emniyet müdürlüğü envaterine alındı.

Teslim töreninde konuşan Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin teşkilata kazandırılan araçların kapasite ve kabiliyetini arttıracağının altını çizdi.

rize-araclar-14.jpg

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayelili iş adamı Yusuf Burak, Cengiz Holding yöneticilerinden Mehmet Cengiz, Asım Cengiz ve Emniyet Teşkilatı Güçlendirme Vakfı desteğiyle temin edilen 51 araç için yardımseverle teşekkür etti.

rize-araclar-15.jpg

Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlanan araçlar şehir içinde tur atarak, vatandaşları selamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.