RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BÜYÜK OPERASYON. 155 PERSONELLE 25 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI. 24 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Rize Emniyet müdürlüğü Uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

Rize genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve kullanmak suretiyle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve “torbacı” olarak tabir edilen “sokak satıcıları” ile etkin mücadele edilmesi, huzur ve güven ortamının arttırılması amacıyla Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce tespit edilen şüphelilerin yakalanması ve uyuşturucu başta olmak üzere suç unsurlarının ele geçirilebilmesi amacıyla 46 ekip, 1 İnsansız Hava Aracı, 4 Narkotik Dedektör Köpeği ve personeli olmak üzere toplamda 155 personelin katılımı ile 19.09.2023 günü eş zamanlı olarak toplam 25 adrese operasyon yapıldı.

 Yapılan aramalarda;

*268,81 gr. Esrar Maddesi, 
*95,41 gr. Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi, 
*15,72 gr. Metamfetamin Maddesi, 
*21 adet Kenevir Bitkisi, 
*6 adet Sentetik Ecza, 
*1 adet Ruhsatsız Tabanca, 
*1 adet Tüfek, 
*36 adet Fişek, 
*3 adet Uyuşturucu Kullanım Aparatı (bong),
*1 adet Hassas Terazi ele geçirildi

          Yapılan operasyonda toplam 24 şahıs yakalanmış olup şahıslardan 9’u Rize Emniyet Müdürlüğünce yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılırken, 7 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış,  8’i (M.T., B.M., R.Ö., S.B., H.O.Y., Y.E.A., K.G., L.A.) çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.