Rize Emniyet Müdürlüğü'nden Büyük Başarı: Aranan 51 Şüpheli Yakalandı, 34'ü Cezaevine Gönderildi

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden Büyük Başarı: Aranan 51 Şüpheli Yakalandı, 34'ü Cezaevine Gönderildi

RİZE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BÜYÜK BAŞARI: ARANAN 51 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 34'Ü CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Ocak - 22 Ocak tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen özverili çalışmalar kapsamında büyük bir başarı elde etti. Toplamda 51 şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı.

Yakalanan kişiler arasında, 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 29 kişi, 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi ve 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi olmak üzere toplamda 34 şahıs cezaevine teslim edildi. Bu şahıslar arasında 11’i uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma, bulundurma gibi suçlardan, 1’i kasten öldürme suçundan ve 4’ü hırsızlık suçlarından aranma kaydı bulunan kişiler yer almaktaydı.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şehirdeki suçla etkili bir mücadele yürütmek ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bu operasyonların titizlikle sürdüğünü belirtti. Ayrıca, vatandaşlardan gelen ihbarlar ve istihbarat bilgileri doğrultusunda şüphelilerin yakalanmasında büyük bir pay olduğunu vurgulayarak, halkın güvenliği için işbirliği çağrısında bulundular.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.