RİZE BELEDİYESİNİN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, “HAYDE FESTİVALE “SLOGANI İLE YOLA ÇIKILAN RİZE‘NİN TADINI, RENGİNİ, LEZZETİNİ, TÜRKİYE VE DÜNYA KAMUOYU İLE BULUŞTURAN 3. ULUSAL GASTRONOMİ GÜNLERİ GASTRORİZE AÇILIŞI YAPILDI

RİZE BELEDİYESİNİN HAZIRLAYIP SUNDUĞU, “HAYDE FESTİVALE “SLOGANI İLE YOLA ÇIKILAN RİZE‘NİN TADINI, RENGİNİ, LEZZETİNİ, TÜRKİYE VE DÜNYA KAMUOYU İLE BULUŞTURAN 3. ULUSAL GASTRONOMİ GÜNLERİ GASTRORİZE AÇILIŞI YAPILDI

Rize sahili Çay çarşısı yanında  gerçekleştirilen açılışa; Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize protokolu ve vatandaşlar katıldı.

Mavi ve yeşilin bütün tonlarına ev sahipliği yapan, şehrin bütün değerlerinin yanı sıra mutfak kültürünü de Türkiye ve Dünya Kamuoyu ile buluşturan GastroRize açılış konuşmalarını Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu ve Rize Valisi İhsan Selim Baydaş yaptı.

rize-gastrorize-1.jpg
Program, GastroRize kapsamında Rize’de bulunan Türkiye Gastronomisinin önemli isimleri, Türk Mutfak Sanatları Uzmanı Ramazan Bingöl’ün sunumları ile protokol üyelerinin günün anısına toplu fotoğraf çekimi ve ünlü şeflerin workshopları ile devam etti.

rize-gastrorize-12.jpg
Protokol üyeleri, animatörler ve jöngler gösterilerinin ardından, GastroRize Festivali fuar standları, sergi alanını gezdi.

rize-gastrorize-13.jpg

GastroRize Festivali etkinliklerimiz ünlü şeflerimizin katılımıyla sahil otopark Çay Çarşısı yanında bugün saat 15.00 da başlayıp gün boyu devam etti. Birbirinden renkli görüntülerin yaşanacağı, Rize'nin mutfağı ve kültürünün yansıtılacağı etkinlikler Pazar gününe kadar devam edecektir. Tüm halkımız davetlidir.

rize-gastrorize-14.jpg

rize-gastrorize-15.jpg

rize-gastrorize-16.jpg

rize-gastrorize-17.jpg

rize-gastrorize-19.jpg

 

rize-gastrorize-20.jpg

rize-gastrorize-21.jpg

rize-gastrorize-22.jpg

rize-gastrorize-23.jpg

rize-gastrorize-24.jpg

rize-gastrorize-25.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.