Rize Belediyesi’nden Avrupa Spor Haftası Kapsamında Spor Etkinliği

Rize Belediyesi’nden Avrupa Spor Haftası Kapsamında Spor Etkinliği

RİZE BELEDİYESİ, AVRUPA SPOR HAFTASI DOLAYISIYLA SAHİL PORTAKALLIK REKREASYON ALANI’NDA GENİŞ KATILIMLI BİR SPOR ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı ve sahilde spor yapmanın keyfini çıkardı.

Sağlık İçin Spor
Etkinlik, vatandaşların sağlıklı yaşam ve sporu teşvik etmeyi amaçlarken, her yaştan katılımcı spor yaparak güneşli havanın tadını çıkardı. Uzman antrenörler, katılımcılara çeşitli egzersiz programları sunarak spor yapmanın doğru tekniklerini öğretti. Etkinlik sırasında hem fiziksel aktiviteler hem de sporla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Ücretsiz Spor Etkinlikleri Devam Edecek
Rize Belediyesi tarafından organize edilen spor aktiviteleri, belirlenen program dahilinde sahil boyunca devam edecek. Vatandaşlar, bu etkinliklere ücretsiz olarak katılarak spor yapma imkanı bulacak. Etkinlikler, Avrupa Spor Haftası boyunca her gün farklı saatlerde düzenlenerek, şehrin spor ve sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefliyor.

Rize halkı, bu tür etkinliklerle hem fiziksel aktivitelere yönlendirilirken hem de sosyal bir ortamda buluşma fırsatı yakalıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.