RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN; GELECEK SEÇİMLERDE ADAY OLUP OLMAYACAĞI SORUSUNA REEL BİR ŞEKİLDE CEVAP VEREREK ADAYLIK SİNYALİ VERDİ.KARAR CUMHURBAŞKANIMIZINDIR DEDİ

İKİ MİLLETVEKİLİ, İL BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKANI CANLI YAYINDA

Rize’ye ve Rizeliye hizmet etmek için çıktıkları yolda el ele veren dört isim Çay TV canlı yayında bir araya geldi. Şehrin değişimi ve gelişimi için güçlerini birleştiren Ak Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, ortak paydaşta buluştu. 


BAŞKAN METİN, BELEDİYENİN MALİ TABLOSUNU AÇIKLADI
Devam eden yatırımlardan, yeni projelere, çay konusundan, turizme kadar her şey ve daha fazlası Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunduğu A’dan Z’ye programında masaya yatırıldı. Ve tabi ki son yıllarda Rize’nin değişen çehresi vatandaşın dikkatinden kaçmıyor. Göreve geldiği günden bu yanan titiz bir çalışma yürüten Belediye Başkanı Rahmi Metin, belediyenin mali tablosunu açıkladı.


METİN: “HERKES MÜSTERİH OLSUN”
Rize Belediyesinde sendikalı olarak çalışan işçilerin umutla beklediği Toplu İş Sözleşmesi konusu da Başkan Metin’in gündemindeydi. Metin, konuyla ilgili Yüksek Hakem Kurulundan gelecek raporları beklediklerini söyledi.


METİN: “BU ŞEHRİN AYAĞA KALKMASI LAZIM”
Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize için canla başla çalıştıklarını söyledi.


METİN: “BİZE NE GÖREV VERİLİRSE ŞÜKREDECEĞİZ”
Ve merak edilen konulardan biride Belediye Başkanı Rahmi Metin’in gelecek seçimlerde aday olup olmayacağı… Soruyu reel bir şekilde cevaplandıran Metin, adaylık sinyali verdi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.