RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN BÖLGENİN TEK TELEVİZYON KANALI OLAN ÇAYTV EKRANLARINDA BÜTÜN MERAK EDİLEN SORULARI CANLI YAYINDA AÇIKLADI. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM'DA

BAŞKAN METİN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Rize’de önemli bir ihtiyacı giderecek olan modern ve işlevsel Şehirler Arası Otobüs Terminali için hummalı çalışmalar devam ediyor. Rize Belediyesi tarafından Çiftekavak mahallesinde başlatılan yeni terminal projesi, şehre yakışır bir tasarıma sahip olacak. Ancak söz konusu projenin küçük olduğu, işleve cevap vermeyeceği ve yapıldığı yer ile ilgili birçok eleştiri gündeme geldi. Çay TV’de Hasan Yavuz Bakır’ın sunduğu Perspektif programına konuk olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, bütün bu eleştirilere cevap verdi.


METİN: “BÜTÜN İHTİYAÇLARA CEVAP VEREBİLECEK”
Terminalin altında otopark yapılacak ve hemen yanında kavşak hayata geçirilecek. İlerleyen zamanda butik otel kazandırılacak.


BAŞKAN METİN’DEN BELDİYE ÇALIŞANLARINA EYT AÇIKLAMASI
Emeklilikte yaşa takılanları kapsayan kanunun çıkmasına sevinen milyonlar olduğu gibi, üzülenler, itiraz edenler de vardı… Onlardan bazıları da Belediye çalışanları… Çıkan tasarı sonrası dilekçelerini veren 70’den fazla Belediyesi personeli emekli oldu. Hali hazırda 200’e yakın aynı kapsama giriyor. Ancak bazı çalışanlar emekli olmak istemiyor. Belediye Başkanı Rahmi Metin, bu kişilerden 47’sinin 50 yaş bareminin üzerine çıkması dolayısı ile emekli olacağını söyledi. 


BELEDİYE BLOKLARINDA IŞIKLARIN YANMASI İÇİN SON BİR AY
Rize’nin çehresini değiştiren önemli projelerinden başında yer alan kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilen belediye blokları çok yakın zamanda hizmete giriyor. Belediye Başkanı Rahmi Metin, yaklaşık bir ay içerisinde belediye bloklarında ışıkların yanacağını söyledi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.