Rize Ayane Köyü'nde Sevgi Konağı Motel & Restaurant Açıldı

RİZE AYANE KÖYÜ'NDE SEVGİ KONAĞI MOTEL & RESTAURANT AÇILDI. İŞLETME SAHİBİ NAZIM KALYONCU EMEKLİ OLDUKTAN SONRA MEMLEKETİNE BU TESİSİ YAPTIĞINI , AMAÇLARININ PARA KAZANMAK OLMADIĞINI DİLE GETİRDİ

AYANE KÖYÜ’NDE BİR ‘SEVGİ KONAĞI’

ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜNDEN İZOLE OLMAK İSTEYENLERİN İLK TERCİHLERİ ARASINDAKİ YERİNİ ALDI

Şehir keşmekeşinden uzak doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler sakin yerleri tercih ediyor. Rize’nin yeşili, mavisi, temiz havası turistlerin de ilgisini çekiyor. Şehre gelen ziyaretçiler doğanın içinde izole olabilecekleri yer arayışına giriyor. Rize’de bu ihtiyaca cevap verebilen işletmelere bir yenisi daha eklendi. Ayane Köyü’nde bulunan 10 odalı motel ve restoranı ile Sevgi konağı misafirlerini bekliyor.  Buraya gelen misafirler hem yöresel yemekleri tadabilecek hem de doğanın tadını çıkaracak. Sevgi Konağı görkemli bir açılış ile hizmete girdi.

Açılışa; Kalkandere Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

sevgi-konagi-reklam.jpg

KALYONCU: “BİZİM AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL”

Uzun yıllar Almanya’da yemek sektöründe çalışan İşletme sahibi Nazım Kalyoncu, emeklilikte memleketine hizmet vermek için kolları sıvadı. Kalyoncu, İnsanların gönlüne hitap edebilen bir tesisi hayata geçirdiklerini ifade etti.

KALYONCU: “İNSANLARIN GÖNLÜNE HİTAP EDECEK KAHVALTIMIZ MEVCUT”

Hafta sonu kaçamağı yapmak isteyenlerin rotası artık sevgi Konağı… Zengin kahvaltısı önce göze ardından mideye hitap ediyor. Misafirler bir yandan çayını yudumlarken diğer yandan doğanın tadını çıkarabilecek.

MİSAFİRLER İŞLETMEYİ GEZDİ

Açılış sonrası Sevgi konağını gezen davetliler İşletme sahibi Nazım Kalyoncu’dan bilgiler aldı.

GEZİ TURLARI DÜZENLENECEK

Öte yandan Sevgi Konağına hafta sonları Rize’den veya talep olan yakın bölgelerden gezi turları düzenlenecek.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.