Rize Ardeşen Gençleri Kar Yağışını Eğlenceye Dönüştürdü

Rize Ardeşen Gençleri Kar Yağışını Eğlenceye Dönüştürdü

RİZE’NİN ARDEŞEN İLÇESİNİN YÜKSEK KESİMLERDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞINI YÖREDEKİ GENÇLER EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜRDÜ. GENÇLERDEN KİMİSİ LASTİĞİN ÜZERİNE OTURDU, KİMİSİ LASTİĞİN ÜZERİNE ÇIKTI

Rize'nin Ardeşen ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, bölgedeki gençleri eğlenceye sürükledi. Sarimanga Yaylası ve Özgür köylerinde gençler, soğuk havanın ve karın tadını çıkarmak için kendi yaratıcı yöntemlerini geliştirdi.

rize-kar-kayma-1.jpg

Kar yağışının yoğun olduğu bu bölgelerden biri olan Ardeşen'de, gençler arabanın arkasına bağladıkları şambrelle yollarda kaymanın yanı sıra bu sefer farklı bir yöntem denediler. Lastikleri kullanarak kendi eğlencelerini yaratmaya karar verdiler. Kimisi lastiğin üzerine oturarak, kimisi lastiğin üzerine çıkarak, iple tutunarak aracın arkasından trafiğin olmadığı köy yollarında kaymanın keyfini çıkardı.

rize-kar-kayma-12.jpg

Yüksek kesimlerde soğuk havanın da etkisiyle karın beyaz örtüsü altında gerçekleşen bu eğlenceli etkinlik, gençlerin kış mevsimini sıcak anlara çevirmesine vesile oldu. Gençler, bu keyifli anları cep telefonlarıyla kayıt altına alarak sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Ardeşen gençlerinin kışın getirdiği karı eğlenceye dönüştürdüğü bu anlar, bölgedeki doğal güzellikleri ve gençlerin enerjisini yansıtarak sosyal medyada ilgi odağı oldu.

rize-kar-kayma-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.