Rize Altın Tepsi Pide Ve Börek Salonu 2. Şubesini Of’ta Açtı

RİZE ALTIN TEPSİ PİDE VE BÖREK SALONU 2. ŞUBESİNİ OF’TA AÇTI

Sürekli Değişen Yaşam Koşulları Şehirlerin İhtiyaç Ve Beklentilerini De Değiştiriyor. Yeni Açılan İş Yerleri Bu İhtiyaçlara Cevap Veriyor. Bulunduğu Şehrin Ekonomisine, Kültürüne Katkı Sağlıyor Ayrıca Caddeler, Sokaklar Işıl Işıl Oluyor. 2 Yıl Önce Rize’de Hizmete Açılan Altın Tepsi Pide Ve Börek Salonu Damak Çatlatan Lezzetlerini Bu Kez İl Dışına Taşıdı. 2. Şunesini Trabzon’un Of İlçesinde Halkın Hizmetine Açtı. Açılışa; Siyaset Ve İş Dünyasından Davetlilerin Yanı Sıra Basın Mensupları Ve Of Halkı Katıldı. 

rize-altin-tepsi-12.jpeg

Değişen yaşam koşullarıyla birlikte yeni ihtiyaç ve beklentiler doğuyor.  Vatandaş yaşadığı şehrin ya da ilçenin daha modern, hareketli ve ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan zengin olmasını istiyor. Özellikle yeni açılan iş yerleri bütün bu ihtiyaçlara cevap veriyor. Bulunduğu şehrin ekonomisine, kültürüne katkı sağlıyor ayrıca caddeler, sokaklar ışıl ışıl oluyor… Yaklaşık 2 yıl önce Rizelileri farklı bir damak tadı ile buluşturmak için halkın hizmetine açılan Altın tepsi pide ve börek salonu, sözünü tuttu.

rize-altin-tepsi-13.jpeg

 İlk günkü aşkla, aynı heyecanla Rizelilere hizmet eden iş yeri bugün adını duyurmayı başardı. Altın tepsi Pide ve börek salonu damak çatlatan lezzetlerini komşu il ve ilçelerine taşımaya başladı. İkinci şubesini Trabzon’un Of ilçesinde halkın hizmetine açtı.

rize-altin-tepsi-14.jpeg
İş yerinin açılışına Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, İş adamı Mehmet Kemal Arıcı, siyasi partilerin Of ilçe Başkanları ile siyaset ve iş dünyasından davetlilerin yanı sıra basın mensupları ve Of halkı katıldı. Açılış kurdelesini kesen davetliler duygu ve düşüncelerini paylaştı.
İş yeri sahiplerinden Çay TV ana haber sunucusu Hülya Uzun Aloğlu ve eşi Faruk Aloğlu ile iş yeri ortakları Serdar Balcı, Rize’de ki lezzeti Of halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

rize-altin-tepsi-15.jpeg
Vatandaş daha ilk günden yoğun katılım sağladı. Kendilerine ikram edilen börek çeşitlerinin tadına 
Davetliler ilk günün anısına birde su böreği kesti…
Altın tepsi pide ve börek salonunun hedefi aynı kalite ile eşsiz lezzetlerini farklı il ve ilçelerde halkla buluşturabilmek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.