RİZE AKARSU KÖYÜ KAVŞAĞINI KÖPEKLER İSTİLA ETTİ. ÖZELLİKLE BAYAN VE ÇOCUKLAR YARDIM OLMADAN KAVŞAKTAN GEÇEMİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Belediyeler başıboş sokak hayvanlarını toplamalıBaşıboş sokak hayvanlarının belediyeler tarafından toplanması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki bakanlığa talimat verdiğini de dile getirdi.

Türkiyede Başıboş gezen sokak köpekleri, sadece 2022 yılında 27 canın yitip gitmesine neden oldu. Geçen günlerde  bir belediye işçisi, köpeklerden kaçarken hafif ticari aracın çarpmasıyla hayatını kaybetmişti.

RİZE AKARSU KÖYÜ KAVŞAĞINI EN AZ 30 KÖPEK MESKEN TUTTU

Akarsu köyü sakinleri bu kavşağın önemini şöyle dile getirdiler ; bizim köyümüzün dolmuşu yok, biz mecburen şehir merkezine inmek için bu kavşakta yukardaki köylerin veya beldelerin arabalarına binmek zorundayız. Özellikle okula giden çocuklar ve bayanları hedef alan bu sokak köpekleri halkı çok korkutuyor. Korkan vatandaş trafiğe bakmadan tarafikte koşarak kaçmaya çalışıyor. Amanallah o sırada ordan geçen araçların altına kalmamak içten bile değil. Bir kaç buna benzer kaza ucuz atlatıldı..

İLLA SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN BİRİNİN ÖLMESİMİ LAZIM

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'e seslenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Verdiği talimatı hatırlatarak Sokaklarımızda köpek istemiyoruz. Yetkililerden bu köpekleri biran önce toplatılmasını istedir..

rize-kopek-resmi-1.jpeg

rize-kopek-resmi-13.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum