Rize 24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifleri Birliği 2024 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Rize 24. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifleri Birliği 2024 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

RİZE-ARTVİN-TOKAT ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ, 2024 YILINA İLİŞKİN İLK TOPLANTISINI, BİRÇOK KOOPERATİF BAŞKANININ KATILIMIYLA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ

 Toplantıda, Bölge Birliği Müdürü Ayşe TARLACI SARAL ve Bölge Koordinatörü İsmet AZAK, 2023 yılında gerçekleştirilen çalışmaları ve 2024 yılı için planlanan faaliyetleri kooperatif başkanlarına detaylı bir şekilde sundular.

guven-baskan1.jpeg

Kooperatif başkanları, Esnaf Sanatkarları Kredi talepleri ve Bölge Birliği'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşma fırsatı buldular. Toplantı, katılımcıların etkileşimli bir platformda bir araya gelmesiyle, kooperatiflerin karşılaştığı sorunların çözümü ve işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi adına verimli geçti.

guven-baskan12.jpeg

Toplantının başarıyla gerçekleşmesinde emeği geçen Bölge Birliği Başkanı Güven AKSOY ve Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini sunan kooperatif başkanları, kooperatiflerin işleyişiyle ilgili yürütülen çalışmalarda gösterilen özveri ve azim için Bölge Birliği Müdürü Ayşe TARLACI SARAL ve Bölge Koordinatörü İsmet AZAK'a minnettarlık duyduklarını ifade ettiler.

guven-baskan13.jpeg

Bu birliktelik ve işbirliği, bölgedeki esnaf ve sanatkarların ekonomik kalkınmalarına olumlu katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak nitelendirildi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.