Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Kuzuoğlu Grup A.Ş. İş Birliği Protokolü imzalandı İmzaladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği ve Kuzuoğlu Grup A.Ş. İş Birliği Protokolü imzalandı İmzaladı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ (RTEÜMEZUNDER) VE KUZUOĞLU GRUP A.Ş. ARASINDA “STAJ VE STAJ SONRASI İŞE ALIM PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezunlar Derneği (RTEÜMEZUNDER) ile Kuzuoğlu Grup A.Ş. arasında "Staj ve Staj Sonrası İşe Alım Protokolü" imzalandı. Protokol törenine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Kuzuoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuzuoğlu ve RTEÜMEZUNDER Başkanı Doç. Dr. Abdulmuttalip Pilatin katıldı.

kuzu-grup-rteu-12.jpeg

Protokol, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Su Ürünleri Mühendisliği, Turizm İşletmeciliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Finans ve Bankacılık lisans bölümleri ile Su Altı Teknolojisi ve İklimlendirme ve Soğutma ön lisans programları öğrencilerini kapsamaktadır. Protokol, öğrencilere öğrenim sürecinde staj imkânı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda mezuniyet sonrasında Kuzuoğlu Grup A.Ş. bünyesinde istihdam edilmelerine yönelik bir fırsat sunmaktadır.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, protokolün öğrencilere sektörel deneyim kazandırarak iş dünyasına daha donanımlı bir şekilde adım atmalarına olanak tanıyacağını belirtti. Kuzuoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuzuoğlu ise, üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yaparak, genç yeteneklere destek olmanın ve sektöre nitelikli profesyoneller kazandırmanın firmaları için bir öncelik olduğunu ifade etti.

Protokol töreninde konuşan RTEÜMEZUNDER Başkanı Doç. Dr. Abdulmuttalip Pilatin ise, bu iş birliği sayesinde mezun öğrencilerin iş hayatına daha hızlı ve etkin bir şekilde adapte olacaklarını dile getirerek, mezunların bu tür iş birliklerinden güç alacağını ve kendilerini daha donanımlı hissedeceklerini ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum