Recep Ali Karakoyun; Karadeniz Bölgesi Unutuldu Mu ?

Recep Ali Karakoyun; Karadeniz Bölgesi Unutuldu Mu ?

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun ; Karadenizdeki illerimiz Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Tokat, Sinop, Amasya ve Gümüşhane Kırmızı katogoride unutuldumu siteminde bulundu..

Karakoyun ; Bilindiği üzere 1 Mart’ta yapılan değerlendirmeler sonucunda Karadenizdeki illerimiz Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Tokat, Sinop, Amasya ve Gümüşhane gibi iller kırmızı alan katagorisinde olmaları nedeni ile, restoran ve kafeler açılmamış, pazar günü sokağa çıkma yasağı devam etmektedir.

İkinci değerlendirmede kırmızı alana dönen iller kapatılmayıp, Karadeniz Bölgesinde kapatma ve yasaklar devam ettirildi. Karadeniz bölgesindeki illerimize,diğer illerden,özellikle de büyük şehirlerden ciddi miktarda kişi gelmektedir. Bu koşullar altında karadenizdeki illerin kırmızıdan çıkmasını nasıl bekleyebiliriz. Kırmızı olan her şehir açık iken, Karadenizdeki illerin kapalı olmasını yetkililer nasıl izah ediyorlar merak etmekteyiz. 


Bizim bölgemiz unutuldu mu? 
Artık pandemi ile yaşamayı öğrenmemiz, tedbirleri ona göre alıp, esnafın üstündeki bu zor yükü rahatlatmalıyız. Bu koşullar altında hala renk durumuna göre kısıtlamalar sürdürülmemelidir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum