REBİNE DÜĞÜN SALONU VE KONGRE MERKEZİ RİZE DEREPAZARI'NDA AÇILDI

En güzel ‘EVET’lerin yankılandığı, en güzel anlara tanıklık edilen düğün salonları hem özel ve hem de ihtişamlı olmalı…

Çünkü sizin sadece anı yaşamanız gereken bir gece. Her geçen gün değişen ve gelişen organizasyonlar yeniliğe açık ve konforlu bir düğün salonu ihtiyacını doğuruyor. Yine her mevsim misafirlerin rahat edebileceği bir yer olmalı. Düğün geleneği Türkler için ayrı bir öneme sahip… Bunun içinde gelin ve damat hem rahat hem de ekonomik bir mekan arayışı içine giriyor. Rize’de son yıllarda açılan mekanlara bir yenisi daha eklendi. Derepazarı’nda açılan REBİNA düğün ve konferans salonu vatandaşın hizmetine girdi. İhtişamlı salonun açılışı da ihtişamlı olmalıdır… İş ve siyaset camiasından çok sayıda isim bir araya geldi.
 Dört ortak Recep Ali Karakoyun, Bilal Köse, Servet Karaca ve Namık Özdemir’in bir araya gelip hizmete aldığı düğün salonu ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini giderdi. Askon Rize şube Başkanı - iş adamı Recep Ali Karakoyun, bölgeye güzel bir tesis kazandırdıklarını dile getirdi.

Açılışa katılan Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, böylesine özel bir tesisin hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Derepazarı kaymakamı Bekir Yalçın, da hayırlı olması temennisinde bulundu.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.